«

»

Ιούν 23

Ανακαλύπτουμε τα ίχνη του 1821 στον τόπο μας: «Στου Χαλκού τ’ αλώνι»

Ανακαλύπτουμε τα ίχνη του 1821 στον τόπο μας: «Στου Χαλκού τ’ αλώνι»

ΣΤ΄ ΤΑΞΗ

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας,

με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο προτάθηκε από το Κ.Π.Ε 식스틴. Αρναίας, με θέμα: «Οι μαθητές της Χαλκιδικής ανακαλύπτουν τα ίχνη του 1821 στον τόπο τους» Acrobat Reader 9.0.

Υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν η δασκάλα της τάξης, κ. Τσιανακά Πηγή, ο γυμναστής του σχολείου, κ 휴이온 드라이버. Σαμαράς Αναστάσιος και ο διευθυντής, κ. Ζήσης Απόστολος.

Θέσαμε ως σκοπό του προγράμματός μας την ενασχόλησή μας με την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, την ανάδειξη και η προβολή της αγωνιστικότητας, της αυταπάρνησης και της θυσίας των κατοίκων της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Παλαιοχωρίου, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1821 android image 다운로드.

Αποτέλεσμα αυτής της δράσης ήταν η δημιουργία ενός ολιγόλεπτου βίντεο, με τίτλο: «Στου Χαλκού τ’ αλώνι», το οποίο παρουσιάσαμε διαδικτυακά στις 22 Απριλίου 2021 σε εκδήλωση που οργάνωσε το Κ.Π.Ε sogou 다운로드. Αρναίας σε συνεργασία με το 1ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας δια της ΣΕΕ Εκπαίδευσης για την Αειφορία, την Εφορία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρου και το Δημοτικό Σχολείο Ολύνθου Download Otujam analog.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό μας:

 

Η δασκάλα της τάξης, κ 8090 songs. Τσιανακά Πηγή, υπέβαλε πρόταση για εισήγηση-παρουσίαση του βίντεο σε Μαθητικό Συνέδριο, «200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης του 1821: Αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωση», που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2021 콜오브듀티 모던워페어 리부트.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η πρόταση, με απόφαση της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου, έγινε δεκτή 폴아웃4 모드.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής 스타크래프트 리마스터 맵.