«

»

Νοέ 30

Βράβευση έργου eTwinning – Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Κατά το σχολικό έτος 2015-2016 η Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ Congering 2. Σαββοπούλου Μαρία, έλαβε μέρος σε eTwinning πρόγραμμα σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Mehmet Emin Yurdakul Ilkolulu από την Άγκυρα της Τουρκίας arduino 다운로드.

   Το έργο ?Playroom? βραβεύθηκε με την Εθνική και την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας Now hello. Επιπλέον, απέσπασε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό E-Transformation in Education για σχολικά projects του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (http://www.eba.gov.tr/haber/1477898060). Ακόμη, κέρδισε το 2ο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό έργων eTwinning της Τουρκίας (http://etwinningonline.eba.gov.tr/wp-content/uploads/2016/11/etwinning-eba-fatih-odulleri.pdf)

   Κύριος στόχος του προγράμματος ήταν η καλλιέργεια της διαπολιτισμικής συνείδησης των μαθητών μέσα από το παιχνίδι Breaking Bad Season 2. Οι δραστηριότητες του έργου ήταν άμεσα συνδεδεμένες με το αναλυτικό πρόγραμμα, συνεπώς η υλοποίησή τους συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων που τίθενται από αυτό gedosato 다운로드.

?   Χρησιμοποιήθηκαν η ομαδοσυνεργατική μέθοδος, η μέθοδος που βασίζεται στην έρευνα και στο παιχνίδι και  η μέθοδος project 윈10 업데이트. Βασική προϋπόθεση ήταν η λήψη αποφάσεων από τους μαθητές γι΄αυτό και η όλη διαδικασία διεξήχθη μαθητοκεντρικά 맥켄나의 황금 다운로드.

Όλες οι δραστηριότητες του έργου είναι αναρτημένες στο παρακάτω ιστολόγιο www.etwinningplayroom.blogspot.cometw_qualitylabeletw_europeanqualitylabel_82487_el9421 (1)