«

»

Ιούλ 18

eTwinning Project Playroom από τους μαθητές της Β΄ τάξης

   Κατά το σχολικό έτος 2015-2016 η Β΄ τάξη του σχολείου μας, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ Download Zeus Edu. Σαββοπούλου Μαρία, έλαβε μέρος σε ένα eTwinning πρόγραμμα σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Mehmet Emin Yurdakul Ilkolulu από την Άγκυρα της Τουρκίας 다크독 버그판. Το πρόγραμμα πραγματοποιούνταν 3 με 5 ώρες τη βδομάδα για 6 μήνες τις ώρες της Ευέλικτης Ζώνης και των Εικαστικών Download The Little Prince.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα eTwinning φιλοξενεί προγράμματα συνεργασίας σχολείων της Ευρώπης 초식립정아애니. Μέσω αυτής γίνονται ηλεκτρονικές αδελφοποιήσεις μεταξύ σχολείων. Τα αποτελέσματα των συνεργασιών αυτών αναρτώνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Twinspace, όπου διεξάγεται και η καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των σχολείων pes 2016.
Στο έργο αυτό, οι συμμετέχοντες μαθητές φτιάχνουν 2 κούκλες-μασκότ, οι οποίες ταξιδεύουν στις δύο χώρες και παίζουν παιχνίδια με τα παιδιά (παραδοσιακά, ηλεκτρονικά και live ομαδικά) 우분투 포 폰.
Οι δραστηριότητες του έργου ήταν άμεσα συνδεδεμένες με το αναλυτικό πρόγραμμα, συνεπώς η υλοποίησή τους συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων που τίθενται από αυτό Download the phone background. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε στο ιστολόγιο του έργου.

Playroom

disney style