«

»

Φεβ 12

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016

Στις 9 Φεβρουαρίου 2016 γιορτάσαμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με ποικίλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες Goodbye folks to. Για τις δραστηριότητες αυτές, υλικό παρείχε το Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου στην Πρεσβευτή Ασφαλούς Διαδικτύου του σχολείου μας, Σαββοπούλου Μαρία twocontrol 다운로드.

Οι Α΄, Β΄και Γ΄ τάξεις υλοποίησαν τη δραστηριότητα «Βαρόμετρο Συναισθημάτων». Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα τα παιδιά μαθαίνουν ότι δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνουν στον πραγματικό κόσμο, είναι δυνατόν να τις βιώσουν και στον ηλεκτρονικό Download the subtitles for Dragon Path3. Ακόμα συνειδητοποιούν ότι μία δυσάρεστη κατάσταση επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό το κάθε άτομο 마리오 다운로드.

7272 (2)7266 (2)

Επίσης τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια σχετικά με την ασφαλή επικοινωνία και ηλεκτρονική παρενόχληση στην ιστοσελίδα www.esafetykit.net  Ppt cover.

7275 (2)

Οι Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεις παρακολούθησαν τα βίντεο:

Η μαγεία πίσω από τη μαγεία AquaStory! https://www.youtube.com/watch?v=F7pYHN9iC9I

Θα έκανες το ίδιο και στον πραγματικό κόσμο; https://www.youtube.com/watch?v=_o8auwnJtqE

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι να κοινοποιούμε δημόσια προσωπικές πληροφορίες στο διαδίκτυο και σχετικά με την ορθή χρήση των κοινωνικών δικτύων cheap chunlima mart. Τα παιδιά εξέφρασαν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους. Τέλος, συνοψίσαμε τα συμπεράσματά μας με τη βοήθεια της αφίσας ?ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ?, η οποία μοιράστηκε και στα παιδιά 3d 프린터 모델 다운로드.

IMG_7284

Screen Shot 2016-02-16 at 10.17.45 μ.μ.