«

»

Δεκ 28

Χριστούγεννα 2023

 

Την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, υλοποιήθηκαν σχετικές δραστηριότητες 로직 무료 다운로드. Μία από αυτές ήταν η λύση ηλεκτρονικού quiz μέσω της εφαρμογής Kahoot. Οι μαθητές των Ε’ και Στ’ τάξεων έβλεπαν τις ερωτήσεις στην οθόνη και απαντούσαν στο τάμπλετ spacedesk.

 

 

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ε’ τάξης προσπαθούν να βρουν τις λέξεις που λείπουν ακούγοντας το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Ο καλός ο άρχοντας» Download the purchase book book.

 

 

Επίσης, τα παιδιά δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, όπως δεντράκια από παλιά βιβλία, διακοσμητικά τάξης, καθώς και δημιουργίες για το χριστουγεννιάτικο bazaar τους (σπιτική πλαστελίνη, διακοσμητικά, στολίδια) Batman Mobile. Ο καθηγητής της πληροφορικής, κ. Ζώγλης, βοήθησε τα παιδιά να φτιάξουν τον τιμοκατάλογό τους 우버업로드.

 

 

 

Τα παιδιά της Α’ τάξης διάβασαν το βιβλίο «Ο Άι-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους», στα πλαίσια του προγράμματος φιλαναγνωσίας.

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την κ. Μαρία Τουπλικιώτη και κ. Ιωακείμ Γκαρλή.